A Haza Nem Eladó

Eltörölnék "a banki törvényellenes uzsoraköveteléseket"

Kásler Árpád pártja elnevezését azzal indokolta, hogy a nagytőke akarja megvenni Magyarország javait, és azok akarják eladni a gyárakat, az ipart, a mezőgazdaságot, akik eddig is eladták.

2014.03.24 09:53MTI

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt el fogja törölni "a banki törvényellenes uzsoraköveteléseket", ha be kerül a parlamentbe; célja az is, hogy visszaállítsa a magyar emberek hazaszeretetét - mondta a pártelnök hétfőn, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában.

Kásler Árpád pártja elnevezését azzal indokolta, hogy a nagytőke akarja megvenni Magyarország javait, és azok akarják eladni - a lehető legolcsóbban, lehetőleg ingyen - a gyárakat, az ipart, a mezőgazdaságot, a közműhálózatot, akik eddig is eladták. Szerinte erre bizonyíték az, ahogy az elmúlt években elorozták az emberek feje felől a házakat.

Programjuk legsarkalatosabb pontjának "a banki törvényellenes uzsorakövetelések" eltörlését nevezte. A pártelnök elmondta, szeretnék visszaállítani a magyar emberek hazaszeretetét, ez ügyben az elmúlt 25 év politikai vezetése hibázott. Kásler Árpád közölte, olyan politikai és gazdasági légkört teremtenének, hogy a fiatalok, akiknek nagy többsége a jövőjét most külföldön tervezi, itthon akarjanak boldogulni.

A Haza Nem Eladó Mozgalomnak 66 egyéni jelöltje indul a választáson, és Kásler Árpád közlése szerint közel 46 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.