Fulladt halála előtt

Akár drogtúladagolás is végezhetett Welsz Tamással

A mentőknek le kellett adniuk azoknak a szereknek a nevét és mennyiségét, amelyeket az újraélesztésnél használtak - a rendőrök állítólag kábítószer nyomait is keresik a vállalkozó szervezetében.

2014.03.24 07:43ma.hu

A Blikk információi szerint Welsz Tamással akár drogtúladagolás is végezhetett, a rendőrök előtt is ismert, hogy rendszeresen szedett drogokat és a halála előtt is élt valamilyen szerrel.

A mentőknek le kellett adniuk azoknak a szereknek a nevét és mennyiségét, amelyeket az újraélesztésnél használtak, az újság szerint ugyanis a rendőrök kábítószer nyomait is keresik a vállalkozó szervezetében, mert halálát valamilyen drog túladagolása is okozhatta.

A hamis afrikai útlevelekkel üzletelő, a Simon-ügy kapcsán előtérbe került Welsz együttműködött a rendőrökkel, de múlt csütörtökön a rendőrségre való szállítása közben meghalt. A mentősök egy órán át küzdöttek az életéért.

A Blikknek nyilatkozó toxikológus szerint az amfetamin-származékok túladagoláskor fulladásos tüneteteket is kelthetnek, márpedig Welsz is fulladt a halála előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.