Orbán

Állítólag nem került szóba a paksi paktum az EU-csúcson

"Mi már megvizsgáltunk mindent. (...) Mi a saját számainkat ismerjük".

2014.03.21 10:26MTI

Az Oroszországgal szemben alkalmazandó büntetőintézkedések harmadik körével, az esetleges széles körű gazdasági szankciókkal kapcsolatban nem került szóba az orosz részvétel felfüggesztése a paksi atomerőmű bővítésében, és nem is fog - jelentette ki pénteken, az uniós csúcs második napjára érkezve Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben.

A kormányfő az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy Magyarország már a válság kitörésekor felmérte, milyen következményekkel járna egy szankció vagy a kereskedelem befagyasztása a magyar ipar különböző ágazataira.

"Mi már megvizsgáltunk mindent. (...) Mi a saját számainkat ismerjük" - hangoztatta Orbán Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.