"Előrébb tartunk!"

Varga Mihály: az ország előrébb tart, mint 2010-ben

Az ország előrébb tart, mint 2010-ben, legalábbis Varga Mihály szerint, aki azt is hozzátette: mindazonáltal az elkövetkező években még van mit tenni.

2014.03.17 23:30MTI
MTI

A politikus kijelentette: szeretné, ha még jobban menne az országnak, ugyanakkor négy év alatt "amit meg tudtunk tenni, az tisztességgel megtettük (...), összességében az ország előrébb tart, mint 2010-ben".

A miniszter azt is mondta: amennyiben az április 6-ai választáson ismét bizalmat kapnak, az ország még tovább juthat.

Az elmúlt négy évben mind az államadósság, mind pedig a munkanélküliségi ráta mérséklődött - jelentette ki Varga Mihály.

Az alkotmánybíróság hétfői, a devizahiteleseket érintő döntésével kapcsolatban azt mondta: "ennek a történetnek még nincsen vége, az a hosszú távú célja a magyar a kormánynak, hogy a devizahiteleket a rendszerből kivezesse".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.