Időjárásfüggő

Megkezdődött a Jobbik nagygyűlése a Deák téren

Megkezdődött a Jobbik ünnepi nagygyűlése szombat délután Budapesten, a Deák téren. Ha az időjárás kritikussá válik, azonnal félbeszakítják a rendezvényt.

2014.03.15 15:41MTI
Fotó: MTI

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője a nagygyűlés elején azt mondta, a legfontosabbnak a résztvevők biztonságát, testi épségét tartják. Azt kérte, hogy az ünneplők kerüljék a dohányzást.

Hozzátette, "egyes tarkabarka liberális csoportok" tüntetését méltósággal kezeljék, ha provokáció történne, először a rendezőknek szóljanak.

A rendezvény elején piros-fehér-zöld lufikat engedtek fel, Győzzön a Magyarország, győzzön a Jobbik felkiáltással.

A színpad a József Attila utcában áll, a tömeg az Andrássy úti torkolatáig és a Paulay Ede utcáig ér, az emberek folyamatosan érkeznek. A legtöbben árpádsávos zászlót lengetnek, de van, aki jobbikosat.

A rendezvényen többek között Vona Gábor mond beszédet.



Az MTI tudósítóinak jelentése szerint a Deák téren kezd erősen fújni a szél és az eső is szemerkélni kezdett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.