Háromra

Nőtt a Simon-ügy gyanúsítottainak száma

Hozzáraktak más, korábban a rendőrségen indult nyomozásokat, így már hárman vannak a gyanúsítottak.

2014.03.14 06:37ma.hu

Háromra nőtt a Simon-ügy gyanúsítottjainak száma, miután a Központi Nyomozó Főügyészség a mandátumáról lemondott volt szocialista képviselő ellen az adócsalás, magánokirat-hamistás és közokirattal visszaélés bűntette miatt folyó eljáráshoz egyesített más, korábban a rendőrségen indult nyomozásokat - olvasható a Nol.hu-n csütörtökön.

A Népszabadság érdeklődésére Nagy Andrea ügyészségi szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, hogy kik az új gyanúsítottak, csak annyit mondott, hogy őket még a velük szemben korábban eljáró nyomozóhatóság gyanúsította meg - olvasható az oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.