A net még akadozhat

Hajnalra helyreállt a Magyar Telekom mobilszolgáltatása

A kedd hajnali órákra elhárult a Magyar Telekom mobilhálózatát érintő hiba; a szolgáltatás ismét a megszokott minőségben érhető el országszerte .

2014.03.11 07:51MTI

Ugyanakkor az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások tapasztalhatóak, a helyreállítás tart — tájékoztatott kedden a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

A bizonytalan működést az IP hálózat meghibásodása okozta - közölte a társaság.

A Magyar Telekom ügyfelei hétfőn este nyolc óra óta észlelhettek fennakadásokat a mobiltelefon, IPTV és internet szolgáltatásban országosan. A szolgáltatások bizonytalanul működtek.

Legutóbb február végén voltak fennakadások az ország több pontján a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.