Választás 2014

Országjárásra indul a Fidesz: 28 nap, 300 esemény

A pártszövetség csaknem száz politikusa - köztük Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök - indul országjárásra.

2014.03.09 11:11MTI
Forrás: MTI

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint háromszáz eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt tájékoztatása szerint a pártszövetség csaknem száz politikusa indul országjárásra - köztük Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök, illetve tárcavezetők, elnökségi tagok -, hogy találkozzanak a választópolgárokkal.

Elmondta azt is, hogy hétfőtől megújulnak a Fidesz-KDNP választási óriásplakátjai, amelyek négy témakörre fókuszálnak majd: a munkahelyek megvédésére és újak teremtésére, a nyugdíjak megvédésére, a rezsicsökkentés folytatására és a családbarát támogatási rendszer fenntartására.

Minderre a kormánypárti jelöltek jelentenek garanciát - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Emellett beszámolt arról, hogy eddig 2 millió 50 ezren támogatták aláírásukkal a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit.

Ennyi ember mondta azt, hogy fontos neki a munkahelyteremtés, a nyugdíjak megvédése, a rezsicsökkentés és a családbarát támogatási rendszer folytatása, illetve mondott nemet "a Gyurcsány Ferenc vezette koalíció" visszatérésére - fogalmazott.

Az aláírásgyűjtést folytatják, mert sokan jelezték, hogy még nem tudták aláírni a támogató ívet - mondta a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, aki kérdésre válaszolva kijelentette, pártja a törvényeket betartva gyűjti az aláírásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.