Választás 2014

Megvan az első választási csalás?

Messze még az április 6., de már megtették az első büntetőfeljelentést. Ki és mit vétett? Cikkünkből kiderül.

2014.02.28 20:35MTI

A helyi választási bizottság elutasította Tóth Ernő, a Kisgazdapárt és a MIÉP közös egyéni képviselőjelöltjének nyilvántartásba vételét pénteken a hódmezővásárhelyi központú Csongrád megyei 4-es választókörzetben - olvasható a hódmezővásárhelyi önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozott határozatban.

Az indoklás szerint összesen nyolc ajánlóíven kétséges az aláírások hitelessége. A jelölt a helyi választási bizottság határozata alapján így a szükséges legalább ötszáz helyett csupán 451 ajánlást mutatott be.

Göbl Vilmos, az önkormányzat sajtóreferense elmondta, az ügyben a választási bizottság hivatalból büntetőfeljelentést tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.