Örökbefogadás, homoszexuális pároknak

Hát nem a Magyar Nemzetnél kötött ki egy újabb Gyurcsány-hangfelvétel?

A volt kormányfő azt mondta: "kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek".

2014.02.28 07:23MTI
Fotó: MTI

Nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra - írta pénteki számában a Magyar Nemzet egy, a birtokába került hangfelvételre hivatkozva.

A Demokratikus Koalíció elnöke az ELTE Bibó István Szakkollégium meghívására vett részt szerdán egy beszélgetésen, amelyen kizárólag a szakkollégium diákjai lehettek részt és amelynek a hangfelvétele a lap birtokába került. A Magyar Nemzet szerint a rendezvényen Gyurcsány Ferenc azt mondta: "csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni. Mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem."

A volt kormányfő azt mondta: "kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek". A lap szerint ezt követően kifejtette: "és hiszem, vallom azt a nagyon hagyományos liberális elvet, hogy addig terjed az én szabadságom, amíg nem zavarja a másik szabadságát".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.