"Nem szolgált rá a vállveregetésre"

Tarlós: Demszky Gábor gyalázkodna a metró átadásán

"Tarlós István szerint Demszky Gábor "nem szolgált rá, hogy megveregessék a vállát", és ha elhívnák a 4-es metró átadására, gyalázná a miniszterelnököt és őt."

2014.02.27 08:40MTI
MTI, archív

Tarlós István a Magyar Hírlapnak azt mondta: annak ellenére, hogy a 4-es metró alapvetően egy elhibázott beruházás, muszáj volt befejezni, mivel több pénzbe került volna leállítani.

"Az utóbbi időben szocialista és volt szabaddemokrata politikustársaim állandóan jajveszékelnek, hogy +ne mutogassunk vissza+, míg ők majdnem teljesen alaptalanul +orbánviktoroztak+ a metróátadás csúszása miatt nyolc éven keresztül" - fogalmazott a főpolgármester.

Hozzátette: emellett olyan szerződéseket hagytak hátra, amelyek sok problémát okoztak, "így a volt főpolgármester nem igazán szolgált rá, hogy megveregessük a vállát".

Tarlós István úgy fogalmazott: "amennyiben mindezektől eltekintünk, és meghívjuk Demszky Gábort az átadásra – ismerve a természetét –, alapos okunk van feltételezni, hogy ok nélkül és gátlástalanul a miniszterelnököt és engem gyalázna válaszul az udvariasságunkra. Erre pedig nem adom meg az alkalmat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.