Választás 2014

A református egyház részvételre buzdít

Az országgyűlési választáson való részvételre buzdítja a református híveket a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának elnöksége, egyeztetve az egyházkerületek elnökségei alkotta elnökségi tanáccsal.

2014.02.25 10:47MTI
Fotó: reformatus.hu

Az MRE kommunikációs szolgálata kedden közölte: mint minden választás alkalmával, úgy most is fontos, hogy "az urnákhoz járulva, tevőlegesen is részt vegyünk hazánk ügyeinek intézésében, és szavazatainkkal a ránk háruló módon befolyásoljuk az elkövetkező négy esztendő országos döntéseit".

Az egyház zsinatának elnöksége arra kéri az egyházközségeket, illetve azok vezetőit, hogy buzdítsák a választásokon való részvételre közösségük tagjait, valamint "józanul és egyházunk jó rendjét megtartva éljük meg a kampányidőszakot".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.