Választás 2014

Kerék-Bárczy nyílt vitában mérné össze erejét Rogánnal

Az ellenzéki politikus arra szólította fel az V. kerület polgármesterét, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét, hogy jelöljön meg egy helyszínt és két vagy három időpontot.

2014.02.19 16:17MTI

Nyílt vitára hívja ki a főváros 1-es számú választókerületében induló fideszes Rogán Antalt Kerék-Bárczy Szabolcs, a baloldali összefogás jelöltje.

A Demokratikus Koalíció politikusa szerdán azt mondta az MTI-nek, szerinte a képviselőjelölteknek kötelességük, hogy ne csak egyoldalúan, szórólapokon vagy lakossági fórumokon ismertessék saját programjukat, a választóknak joguk van látni azt is, hogy a jelöltek hogyan tudják ütköztetni az érveiket egy nyílt vitában.

Az ellenzéki politikus arra szólította fel az V. kerület polgármesterét, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét, hogy jelöljön meg egy helyszínt és két vagy három időpontot, ahol és amikor hajlandó vele kiállni. Egyúttal előre garantálta, hogy ezek közül legalább egy jó lesz a számára. Hozzátette: a vita sajtónyilvános lenne és "nem válogatott közönség" előtt zajlana, nem lennének tabutémák sem.

"Mi vagyunk a két legkomolyabb, legnagyobb társadalmi támogatottsággal rendelkező jelölt és mind a ketten demokratáknak valljuk magunkat" - válaszolta arra a kérdésre, hogy csak ketten vennének-e részt a vitán, vagy meghívna más, a választókerületben induló jelöltet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.