KNYF

Simon-ügy: jelenleg nincs gyanúsított

A Simon-ügynek jelenleg nincs gyanúsítottja, a nyomozás folyamatban van - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szóvivője.

2014.02.13 19:09MTI

Nagy Andrea tájékoztatása szerint nem közölnek információkat arról, hogy csütörtökön milyen "nyomozati cselekmény történt", az értesüléseket nem kommentálják. Hozzátette, a nyomozás a büntetőeljárásnak nem nyilvános szakasza, és jelenleg bármilyen adat nyilvánosságra hozatala sértené a nyomozás sikerét.

A Hír TV napközben úgy értesült, hogy a Simon Gábor volt szocialista politikus ügyében elindított büntetőeljárás miatt ügyészségi nyomozók jelentek meg az MSZP-székháznál, ahonnan a politikus vagyonnyilatkozatát vihették el. Simon Gábort a házánál is kereste a nyomozóügyészség, a Hír TV beszámolója szerint Simon három embert beengedett az épületbe.

Mesterházy Attila MSZP-elnök a Hír TV kérdésére megerősítette: valóban jártak ügyészségi nyomozók csütörtökön az MSZP székházában. A politikus azt mondta, a nyomozók elvitték Simon Gábor a párt számára külön leadott vagyonnyilatkozatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.