Megszólalt a Hír TV-s kábítószerügy dílere

Drogbotrány: A díler szerint Tóth Viktor kereste meg őt!

Veres János pénzügyminiszter volt kampányfőnökét és a Hír TV újságíróit is megvádolta az MTI-nek adott keddi nyilatkozatában a kábítószerügy "dílere". Baráth Miklós azt mondta: Tóth Viktor kereste meg azzal, hogy valamilyen "kellemetlen" ügyben kellene keverni a tévéseket, az állítólagos drogügyletet viszont a televízió munkatársai találták ki.

2008.08.05 18:00MTI

Baráth Miklós közölte: Tóth Viktorral, a pénzügyminiszter volt kampányfőnökével tavasszal "általánosságban beszélt" a Hír TV két újságírójának ellehetetlenítéséről. 

Hozzátette: később Tóth Viktor megbízásából felhívta őt Helmeczy László ügyvéd ebben az ügyben, és másfél millió forintot ajánlott. A férfi elmondta: felkereste a Hír TV-t, amellyel szimpátiából működött együtt. Hozzájárult ahhoz, hogy a tévések "betechnikázzák". 

Baráth Miklós azt mondta, hogy a drogsztorit a Hír TV munkatársai találták ki. Szerinte van egy olyan hangfelvétel is a televízió birtokában, amelyen Tóth Viktor azt mondja neki, hogy nem akar részt venni az ügyben; ezt azonban a televízió nem mutatta be. Baráth Miklós közölte: azért fordult a nyilvánossághoz, mert mindenütt bűnözőként emlegetik, holott soha nem volt drogdíler. Hozzátette: egyszer folyt ellene büntetőeljárás önbíráskodás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.