Egy családgondozót felmentettek

Szigetszentmiklósi gyermekkínzás - fegyelmi eljárás az illetékes intézmény vezetőjével szemben

Fegyelmi eljárást indít Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a Szigetszentmiklós-Tököl Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetőjével szemben.

2014.01.17 14:56MTI

Egy családgondozót már azonnali hatállyal felmentett a szigetszentmiklósi gyermekbántalmazási ügy miatt - erről tájékoztatta Lukasik Zsófia, a hivatal sajtófőnöke péntek délután az MTI-t. Az intézkedés azt követően történt, hogy Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter rendkívüli fegyelmi eljárást rendelt el.

A KIM péntek délelőtti közleménye szerint a tárca vezetője utasította a Pest Megyei Kormányhivatal vezetőjét: rendkívüli fegyelmi eljárás keretében vizsgálja meg, hogy a "szigetszentmiklósi gyermekbántalmazás" ügyében a hivatalos eljárások során történt-e mulasztás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.