Schiffer sem zárja ki

Program alapon lehetséges MSZP-LMP-együttműködés

Az LMP társelnöke szerint azonban "ilyen együttműködés csak korrekt, demokratikus partnerekkel jöhet szóba".

2013.12.31 07:22MTI
Fotó: MTI

Az LMP-nek politikai ellenfele az MSZP, ám ez nem zárja ki, hogy az ország érdekében egy korrekt programalapú együttműködés megvalósuljon a parlamentben - mondta Schiffer András a Magyar Nemzetnek.

Az LMP társelnöke a lap keddi cikke szerint arra reagált, hogy a szocialisták elnöke közös munkát szorgalmazott. Mesterházy Attila vasárnap írt arról, hogy "nem zár ki egy korrekt, programalapú együttműködést az LMP-vel".

Schiffer szerint ez jelenleg is működik a két párt között, és erre készek 2014 után is. Az LMP társelnöke szerint azonban "ilyen együttműködés csak korrekt, demokratikus partnerekkel jöhet szóba". Vannak olyan, frakcióval nem rendelkező tényezők a parlamentben, akikkel az elmúlt három év tapasztalata a korrekt együttműködést nem feltételezi - fogalmazott nevek említése nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.