Lemerült az akkumulátor

Rendőrök vitték haza a bajba jutott kerekesszékest

Úton Mártély felé lemerült egy mozgáskorlátozott férfi kerekesszékének akumlátora. A rendőrök autómentőt hívtak segítségül, a bajba jutott embert hazaszállították.

2013.12.26 09:45Havariapress

Karácsony első napján, az esti órákban riasztották a hódmezővásárhelyi rendőröket egy, a mártélyi úton bajba került emberhez. A kerekesszékkel közlekedő 43 éves férfi a kerékpárúton vesztegelt, mert lemerült járműve akkumulátora.

A rendőrök az autójukba ültették a majd megfagyó embert, a helyszínre autómentőt rendeltek, mert a járőrkocsiba sehogy sem tudták berakni a kerekesszéket. A férfit a rendőrök épségben otthonába szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.