Hiba elhárítva

Újra van fűtés Óbuda két lakótelepén

A Főtáv Zrt. elhárította a műszaki hibát, így újraindult a melegvíz- és fűtésszolgáltatás Budapest III. kerületének két lakótelepén.

2013.12.16 18:39MTI

A szolgáltatás kimaradása az Óbudai, valamint a Kaszásdűlői lakótelepet érintette, oka egy távvezeték meghibásodása volt. A lakótelepeken reggel 8 órától nem volt fűtés és meleg víz.

A több mint 18 ezer lakossági ügyfélnek a szolgáltató külön kérés nélkül egynapi távhő-szolgáltatási alapdíjat jóváír a következő távhőszámlán. A Budapesti Városüzemeltetési Központ és a Főtáv pénteken azt közölte, hogy egy távvezeték meghibásodása miatt hétfő reggel 8 órától várhatóan este 8 óráig nem lesz meleg víz és fűtés a két lakótelepen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.