Ha annyira jó, miért kell védeni?

A Fidesz további lépésekkel védené a rezsicsökkentést

A Fidesz további lépéseket kezdeményez, hogy megvédje a rezsicsökkentést a "hazug baloldaltól" .

2013.11.21 18:35MTI

Németh Szilárd, a kormánypárt rezsicsökkentési munkacsoportjának vezetője közleményében elhatározásukat azzal magyarázta, hogy "Bajnai Gordon és a szocialisták a mai napig támadják a rezsicsökkentést itthon és Brüsszelben egyaránt", amivel szerinte "ismét veszélyeztetik a magyar családok megélhetését".

Németh Szilárd kiemelte: Magyarország nem hagyja magát és megvédi a rezsicsökkentést, amely 4 millió magyar család megélhetését segíti és évente átlagosan 100 ezer forintot hagy a családok zsebében. A gáz, az áram és a távhő áráért jelenleg 20 százalékkal fizetnek kevesebbet minden családban, mint tavaly ilyenkor - hangsúlyozta, hozzátéve: a "bukott baloldal a rezsicsökkentés eltörlésére készül, amely éppen a kis keresetű családoknak és nyugdíjasoknak fájna a legjobban".

Jávor Benedek, a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM független országgyűlési képviselője napközben tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a rezsicsökkentés igazi nyertesei a társadalom jobban kereső rétegei, míg az alacsony és átlagos keresetű emberek - a társadalom 80 százaléka - összességében többet költ a mindennapi megélhetésére, mint egy évvel ezelőtt.

Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője hétfőn a parlamentben jelentette be, hogy az Európai Bizottsághoz fordulnak az E.ON gázüzletágának megvételével kapcsolatban, mert azt tiltott állami támogatásként értékelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.