Megy a vonat, megy a vonat

Módosított menetrenddel jár több vonat

Felújítások miatt a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza, illetve a Budapest-Püspökladány-Biharkeresztes vasútvonalon módosított menetrend érvényes keddtől, a változás belföldi és nemzetközi InterCity vonatokat is érint.

2013.11.12 15:55MTI

A nyíregyházi vonalon Szajol és Püspökladány között végzett pályaátépítési munkák miatt kedden és szerdán módosított menetrend érvényes. Két vonat helyett Fegyvernek-Örményes és Püspökladány között vonatpótló autóbusz szállítja az utasokat. A kör InterCity vonatok rövidebb, Budapest-Nyíregyháza-Budapest útvonalon közlekednek.

Berettyóújfalu és Mezőpeterd állomások között hídfelújítást végeznek keddtől december 13-ig. Emiatt a nemzetközi vonatok (Hargita, Bihar, Ady Endre) módosított menetrend szerint közlekednek. Vonatpótló buszok járnak Püspökladány és Biharkeresztes, egy vonatpár helyett pedig a Püspökladány-Nagyvárad szakaszon. Ugyancsak autóbuszos pótlás vonatkozik a személyvonatokra Berettyóújfalu és Biharkeresztes között.

Továbbá a Corona nemzetközi gyorsvonat kerülővel közlekedik, Debrecen, Nyírábrány és Érmihályfalva érintésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.