Bertalan Zsolt az új igazgató

Új vezérigazgató került az áramtőzsde élére

Bertalan Zsolt került a hazai szervezett áramtőzsdét működtető HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt. vezérigazgatói posztjára.

2013.11.11 19:24MTI

Bertalan Zsolt - aki korábban a MAVIR vezérigazgatója volt - november 7-től vezeti az áramtőzsdét.

"A jelentős iparági tapasztalattal rendelkező szakember fontos szerepet vállalt a hazai áramtőzsde bevezetésében és elindításában, a HUPX Zrt. megalakításában, továbbá részt vett a piac-összekapcsolás megvalósításában is" - olvasható a MAVIR közleményében.

Az áramtőzsde eddigi vezetője Balázs László volt, aki márciustól töltötte be posztját, előtte pedig több mint tíz évig vezette elnök-vezérigazgatóként a Magyarországi Volksbank Zrt.-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.