Szubjektív objektív

Fidesz: a baloldal egyre jobban belesüllyed a bajai videó-botrányba

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal pártjai egyre mélyebben süllyednek bele a bajai hamisítási botrányba.

2013.10.29 10:43MTI

Kocsis Máté keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált Kőrös Gusztávnak, a bajai videó egyik készítőjének előző esti nyilatkozatára. A Demokratikus Koalíció (DK) volt tagja az ATV-nek egyebek mellett arról beszélt, hogy a bajai időközi választással összefüggésben készült felvételt Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke kérte tőlük.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, Kőrös Gusztáv ellentmondásos állításai konkrét vádakat fogalmaznak meg politikai szervezetekkel szemben. A korábbi DK-tag szavaiból az is világosan látszik, hogy e szervezetek mindenre képesek a hatalom megszerzéséért - tette hozzá Kocsis Máté.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.