Nagy ambíciók

"Nagyobb erővel" indul neki a választásoknak a Jobbik

"A Jobbik sokkal szervezettebben, tapasztaltabban, nagyságrendekkel nagyobb infrastruktúrával, ezáltal nagyobb erővel indul neki a 2014-es választásoknak."

2013.10.22 18:55MTI
Ferenczi Gábor

A veszprémi sajtótájékoztatón Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke - aki országgyűlési képviselő és maga is jelölt a megye egyik körzetében - hangsúlyozta, bizakodásra ad okot, hogy az Iránytű Intézet felmérései szerint a fiatalok körében a Jobbik a legnépszerűbb párt.

Bejelentette, hogy a megye 1-es választókerületében Forgóné Kelemen Judit veszprémi önkormányzati képviselőt indítja a párt a 2014-es országgyűlési választásokon. A 2-es választókörzetben Kepli Lajos, országgyűlési képviselő, a vörösiszap-katasztrófát vizsgáló bizottság volt elnöke indul, aki Balatonalmádiban él. A 3-as választókörzetben a párt jelöltje Dobó Zoltán. A Tapolcán élő közgazdász tagja a Veszprém megyei közgyűlésnek.

Ferenczi Gábor megyei elnök, aki a 4-es körzetben indul, azt mondta: ha a Jobbik kormányra kerül, képes arra, hogy Magyarországot kivezesse a mostani válságból.

A Jobbik azokat a szavazókat várja, akiknek elege van a balliberális pártokból és a Fidesz-KDNP-ből - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.