Időközi

Az eddigi alpolgármester nyerte az időközi polgármester-választást Csarodán

A független Hézser Ákos Pálnét, a település eddigi alpolgármesterét választották a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csaroda vezetőjének a vasárnapi időközi választáson.

2013.10.20 21:23MTI

A nem jogerős végeredményt, Gál Szilvia, a település jegyzője közölte, majd hozzátette: Hézser Ákos Pálné 257 érvényes voksot szerzett, míg kihívójára, a szintén független Rostás Bélára 58 szavazat érkezett.

A szavazáson a 495 névjegyzékbe vett választópolgár közül 320-an jelentek meg szavazni, érvényes szavazatot 315-en adtak le. A részvételi arány 65 százalékos volt - ismertette.

A Vásárosnamény közelében fekvő 580 lakosú községben Király Béla István (Fidesz-KDNP) polgármester halála miatt kellett időközi választást tartani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.