Ha nem kapnak információt törvénysértésről

Bajai választás: az ellenzéki jelölt elfogadja a nem hivatalos eredményt

A baloldali pártokat tömörítő Összefogás Bajáért választási szövetség képviselőjelöltje elfogadja a vasárnapi bajai időközi képviselő-választás eredményét, ha nem kapnak információt törvénysértésről.

2013.10.13 21:55MTI
Szavazatok - Fotó: MTI

Teket Melinda, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció közös jelöltje ezt az urnazárás után tartott sajtótájékoztatóján mondta.

Zsigó Róbert, a város fideszes polgármestere korábban azt közölte: a Fidesz jelöltje, Kovács Csaba a korábbinál nagyobb különbséggel nyerte meg Baján a megismételt szavazóköri és - szavazati előnyével - a 3-as számú egyéni választókerületi önkormányzati képviselő-választást is. Kovács Csaba 138, Teket Melinda, a baloldali pártok közös jelöltje 69, a jobbikos Markó György 14 szavazatot kapott, míg az LMP jelöltjére, Ikotity Istvánra nem érkezett egyetlen érvényes voks sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.