Az ítélet jogerős

Életfogytiglani fegyház egy rablóbanda vezetőjének

Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki társaival számos rablást követett el 2009 őszén és telén. H. József legkorábban harminc év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra.

2013.10.02 11:27MTI

Széplaki László bíró az ítélet kihirdetésekor jelezte: ezzel helybenhagyták a Szombathelyi Törvényszék tavaly nyári elsőfokú ítéletét, amely ellen megalapozatlanság, bizonyítottság hiányát felvetve, valamint enyhítésért fellebbezett a többszörösen visszaeső férfi.

A férfit emberölés mellett kilenc rablás és egy rablási kísérlet, testi sértés, személyi szabadság megsértése, lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés és más cselekmények miatt ítéltek most el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.