Tisztújító kongresszus

Semjén: a határon túli magyarok számíthatnak ránk!

A határon túli magyarság számíthat ránk, és mi is számítunk rájuk! - jelentette ki Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Fidesz XXV., tisztújító kongresszusán szombaton Budapesten.

2013.09.28 15:16MTI
MTI

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes elmondta, decemberre meglesz a félmilliomodik új magyar állampolgár; eddig 516 ezer állampolgársági kérelmet regisztráltak.

Azt mondta, bár az állampolgársági törvényt 98 százalékkal fogadta el az Országgyűlés, "két pogány között" vannak: az egyik a Gyurcsány-féle "nemzetárulás", aki "nem átallott a saját nemzete ellen kampányolni", a másik, amelyik felelőtlen handabandázással terheli meg az ottani magyarság életlehetőségeit.

Semjén Zsolt szavai szerint az a feladatuk, hogy keresztény ihletettségű, józan nemzetpolitikát folytassanak, és lehetővé tegyék, hogy a következő Országgyűlés minden magyaré legyen, bárhol él a világban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.