Az ÖRO vezetőjeként

Nyakó: Farkas Flórián elárulta saját népét

A szocialista Nyakó István szerint Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetőjeként elárulta a saját népét, mert egy olyan kormányt támogat és szolgál ki, amely pénzt vett el a legszegényebbektől

2013.09.25 11:19MTI
Nyakó István (Fotó: MTI)

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőként támogathatja ugyan a Fidesz programját, de a Lungo Drom és az ORÖ vezetőjeként "elárulta a népét, elárulta a szegényeket. Ő áruló" - mondta Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán, egy az ORÖ budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

Kijelentette, hogy minden kisebbségi vezető, jogvédő, aki egy olyan rezsimet támogat és szolgál ki, amely négy év alatt 300 ezer forintot vesz el a legszegényebbektől, a közfoglalkoztatottaktól pedig 600 ezret, áruló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.