2015 márciusára készül el

Új szennyvízkezelő Pakson - uniós támogatással

Nettó 809 millió forintból épül új szennyvíztisztító és komposztáló Pakson.

2013.09.21 10:35MTI
Szennyvíztelep Debrecenben

A régi szennyvízkezelő mellett létesülő üzem hat hónap próbaidővel együtt 2015 márciusáig készül el; megújul az üzemviteli épület is.

A közbeszerzési eljárás keretében ajánlatot tett három vállalkozás közül a legjobb a Strabag-MML Kft. nevéhez fűződik. Ez a negyedik jelentős paksi beruházás, amelyben érdekeltek, a művészeti iskolát, a rendelőintézetet és a gyógyászati központot is a cég építette, amely jelenleg is tucatnyi szennyvíztelepet épít.

A csatornázottság szinte százszázalékos Pakson, viszont a szennyvíztelep elavult, nem tudja már garantálni a szigorú környezetvédelmi követelményeket, ezért van szükség újra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.