Rendőri biztosítás

Szocialisták tiltakoznak Gyurcsány leköpése miatt

A szocialisták tiltakoznak amiatt, hogy Magyarország volt miniszterelnökét leköphetik egy előre bejelentett, rendőri biztosítással zajló rendezvényen - erről közleményben tájékoztatott szerdán az MSZP.

2013.09.18 16:56MTI

Az ellenzéki párt annak kapcsán fejezte ki tiltakozását, hogy a rendőri vezetők perének kezdőnapján, kedden többször is leköpték Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt.

"Ha egy volt közjogi méltósággal ezt ma meg lehet tenni, akkor mi a garancia arra, hogy a rendőrség bármely magyar állampolgárt meg tud védeni?" - tette fel a kérdést az MSZP.

"Tiltakozunk, hogy a kormánypártok a demokratikus ellenzék minden megmozdulására rendzavarókat toboroznak (...). Tiltakozunk, hogy Orbán Viktor és kormánya megtűri az ilyen szélsőséges viselkedéseket!" - olvasható az MSZP Országos Központja által kiadott közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.