Azért történtek előrelépések

Van még tennivalója a NATO-nak Koszovóban

"Előrelépést tapasztalt a NATO Koszovóban, a helyi intézmények fenntartják a rendet; de van még tennivaló, ezért a nemzetközi békefenntartó erő (KFOR) készenlétben marad."

2013.09.14 20:27MTI
Knud Bartels és Benkő Tibor (Fotó: MTI)

Knud Bartels vezérezredes, a NATO Katonai Bizottságának elnöke a tanácskozás egy másik fő témájáról azt mondta: a NATO vezérkari főnökei kifejezték, hogy az afganisztáni művelet befejezése után, kiképzéssel és tanácsadással továbbra is támogatják az afgán biztonsági erőket.

Benkő Tibor, a Magyar Honvédség vezérkari főnöke azt mondta: Afganisztánban a biztonsági erőket továbbra is segíteni kell, s ebben hazánknak is szerepet kell vállalnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.