Szűk fél éves mandátum

Foglalkoztatói nyugdíjért felelős miniszteri biztost neveztek ki

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Szalai Pétert nevezte ki a foglalkoztatói nyugdíjért felelős miniszteri biztossá.

2013.09.06 19:12MTI

Az utasítás szerint Szalai Péter lesz felelős a foglalkoztatói nyugdíj intézményével, valamint az államot munkaadóként érintő ezzel kapcsolatos lehetőségekkel és várható kötelezettségekkel kapcsolatos feladatok ellátásáért. A miniszteri biztos megbízatása 2014. február 15-ig tart.

Szalai Péter közreműködik a feladatát közvetlenül érintő jogszabályok felülvizsgálatában, gondoskodik a javasolt jogszabályi változtatások szakmai előkészítéséről, valamint az államot munkaadóként érintő szakmai és szervezeti döntések előkészítéséről - olvasható az utasításban.

A miniszteri biztos tevékenységét a nemzetgazdasági miniszter irányítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.