Minden diák átvehette könyveit

Időben megérkeztek a tankönyvek

Időben megérkeztek a tankönyvek minden iskolába a tanévkezdésre - mondta a köznevelési helyettes államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

2013.09.02 14:48MTI

Sipos Imre azt mondta, hétfőre a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) az összes tankönyvet kiszállította az iskolákba, több mint 1,2 millió diák átvehette névre szóló tankönyvcsomagját.

Kiemelte: a rászorulók mellett az összes elsős ingyenesen kaphatja meg a tankönyvet, a jövő tanévben újabb évfolyamként lépnek be majd a másodikosok, és felmenő rendszerben a többi osztály. Idén több mint 708 ezer diáknak jár ingyen a tankönyv.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.