A rendőrség gyorsan cselekedett

Úttörőnyakkendős Hahások zavarták meg Orbán iskolaavatását - VIDEÓ!

Úttörőnek öltözött hahás fiatalok zavarták meg az iskolaavatást Törökbálinton, mert az ünnepségen a miniszterelnök is részt vett. Szórólapot osztottak és mozgalmi dalokat játszottak le egy magnóról. A rendőrség nem sokáig tétlenkedett...

2013.09.02 13:34ma.hu
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldal

Úttörőruhába öltözött hallgatói hálózatos diákok zavarták meg Törökbálinton a Bálint Márton Iskola avatóünnepségét, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett. A fiatalok szórólapokat osztogattak, amelyeken a kormány oktatáspolitikáját bírálták, illetve elemes magnóról mozgalmi dalokat játszottak a szalagátvágás alatt. A rendőrség hamar közbelépett, a tiltakozókat kissé hátrébb szorították, az úttörőknek öltözött fiatalokat pedig igazoltatták.

A tanévnyitó bent az iskolában már rendbontás nélkül zajlott. A miniszterelnök arról beszélt, Magyarország ma már képes arra, hogy fejlessze iskoláit és oktatási rendszerét. További részletek ebben a cikkben >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.