Szemétség

Kényszerből szállítják a szemetet Martfűn

A korábbi szolgáltató felmondta a várossal kötött megállapodást; majd ismét őt nevezték ki - ideiglenes - szemétszállítónak.

2013.08.01 16:06MTI
Szemétgyűjtő konténer mellé kihelyezett zsákokat szállítanak el a Remondis Szolnok Zrt. dolgozói Martfűn 2013. augusztus 1-jén.

A céget a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közérdekű szolgáltatóként jelölte ki a városban egy hete halmozódó szemét elszállítására. A településen július 24-e óta nem vitték el a háztartásokban, intézményeknél, vállalkozásoknál összegyűlt hulladékot, miután a korábbi szolgáltatónak lejárt a szerződése, és felhagyott a munkával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.