Tragédia

Aljas módszer: megmérgezhették a Hajógyári-sziget új vezetőjét?

Családja szerint megmérgezték, ezért Horváth Sándor Péter boncolását kérik, különös tekintettel a mérgekre vonatkozóan. A V. László egykori birodalmának számító Hajógyári-sziget szórakozóhelyeit átvevő fiatal férfit napok óta kínozta hányás és hasmenés.

2013.07.17 20:06ma.hu

Mint arról már beszámoltunk, megdöbbentő hirtelenséggel hunyt el Horváth Sándor Péter, aki alig néhány hónapja üzemeltette családi vállalkozása keretében a Hajógyári-sziget öt szórakozóhelyét (a Bed Beach-t, a Dokk Beach-t, a Patront, a Retró Hajót és a Cafe Puerto-t).

A család úgy véli, megmérgezhették a 31 éves férfit, akinek édesanyja a Borsnak azt mondta: fia kétségbeesetten hívta, hogy rosszul van, ezért odarohant és a kórházba indult vele, azonban hiába próbálták egy órán keresztül újraéleszteni, nem sikerült megmenteni, a kezei között halt meg. A Bors megbízható forrásból úgy értesült, hogy a fiatal férfit péntek óta mindennap súlyos hányás és hasmenés kínozta. A lap informátora szerint a férfi naponta járt a kórházba, de az orvosok sem tudtak megnyugtató magyarázatokat adni az okokat illetően. Úgy tudni, amennyire lehetett, a tüneteket kezelték, enyhítették. A Bors azt is tudni véli egy családhoz közeli forrásból, hogy a Horváth Sándor Péter rejtélyes halála a közeli hozzátartozókat nem hagyja nyugodni. Hatósági boncolást kértek - a méreganyagok kimutatására kiterjedően is -, hogy pontosan kiderülhessen, mi vezethetett a férfi váratlan halálához. Az eredményekre öt napon belül derülhet fény.

A család által kiadott közleményben kiemelték, hogy H. Sándor Péter minden erejével azon volt, hogy a sziget megtépázott hírnevét visszaállítsa. Küzdött a kábítószerek fogyasztói és terjesztői ellen, be akarta bizonyítani, hogy tisztességesen is lehet kulturált szórakozást nyújtani a fiataloknak. Most az elhunyt férfi édesanyja és nővére veszik át a szórakozóhelyek üzemeltetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.