Szociálpolitika, gyermekvédelem

A gyermekvédelmi főigazgatóság felmenti a fővárosi Tegyesz vezetőjét

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság július 15-i hatállyal felmenti a Fővárosi Módszertani Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (Tegyesz) vezetőjét, Molnár Lászlót - közölte Pintér Judit, a főigazgatóság vezetője csütörtökön. A közleményben a döntés indoklása nem szerepel.

2013.07.11 20:16MTI

Közölték azt is, hogy az intézményvezetői feladatok ellátásával Herczeg Krisztiánt bízták meg július 19-től.

Az új vezetőtől a fenntartó és az ágazati irányítás azt várja, hogy minél hatékonyabban érvényre jutassa a gyermekvédelmi törvény 2014. január 1-jétől hatályos változásait. Feladata a gyermekvédelmi szakellátásba kerülő gyermekek családba helyezésének elősegítése és a gyermekvédelmi gyámság bevezetésével kapcsolatos változások fővárosi menedzselése - írták.

Herczeg Krisztián jelenleg a II. kerületi Cseppkő utcai gyermekotthon igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.