Más szemében a szálkát...

"Hát már az sem jó, amit Orbán mond?"

Összesen 100 ezer forintos bírságot kapott Szabó Tímea és Jávor Benedek, amiért saját idézetét mutatták fel Orbán Viktornak, úgy hogy az EU-t Magyarországra cserélték benne. Vajon tényleg rendbontó a PM, vagy Kövér korlátozza az egyes képviselők jogait?

2013.07.08 08:40ma.hu
Fotó: PM Facebook oldala

A Párbeszéd Magyarországért szerint a Fidesz még mindig korlátozni próbálja az ellenzéki képviselők véleménynyilvánítási jogát. "Elfogadhatatlannak tartjuk! Add tovább, ha szerinted se érdemlünk büntetést azért, mert Orbán Viktort szembesítjük a valósággal!" – írták a Facebookon.

Szabó Tímea is felháborodott: "Jávor Bencével összesen 100 ezer forintot kell befizetnünk Kövér László büntetés-kasszájába, amiért ki mertük mondani a véleményünket egy európai országban. Illetve a legviccesebb az, hogy igazából csak Orbán Viktor 2 nappal korábban elhangzott mondatára emlékeztettük a kormányt. Hát már az sem jó, amit Orbán mond? Milyen ország ez? Osszátok meg, ha szerintetek sem lehet büntetni azért, ha valaki kritizálja a kormány munkáját! Váltsuk le együtt az Orbán-Simicska rezsimet!"

Több kommentelőben felmerült egyébként a kérdés, hogy ha megvonják az egyes képviselők jogait, akkor azzal a parlamentet is korlátozzák-e, és ilyenkor történik-e alkotmánysértés, mások úgy vélték, a forrásmegjelölést hiányolták a Fidesz soraiban, míg akadtak olyanok is, akik szerint a PM tényleg rendet bontott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.