Nincs titkolnivalója

Együtt-PM: Bajnai nem a politikai befolyásának köszönheti vagyonát

Bajnai Gordonnak nincs semmi titkolnivalója, a volt miniszterelnök ugyanis nem a politikai befolyásából csinált magánvagyont.

2013.06.27 14:23MTI

Így reagált az Együtt-PM szövetség az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a fideszes Zsigó Róbert kijelentésére. 

A kormánypárt szóvivője - utalva a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent, a Bajnai család üzleti érdekeltségeivel foglalkozó újabb cikkre - sajtótájékoztatóján azt mondta, az állampárt segítségével jött létre a Bajnai-vállalatbirodalom.
 
A Bajnai Gordon vezette Együtt-PM szövetség szerint a Heti Válasz csúsztatásokból, sejtetésekből és hazugságokból szőtte újabb cikkét is. A valóság mindezzel szemben az, hogy a volt miniszterelnök - "szemben a mai rezsim meghatározó politikusaival" - nem a politikai befolyásából csinált magánvagyont, hanem a magánszférában a szaktudásával elért sikereiből - írták. 

Közleményükben úgy fogalmaztak: Magyarországot ma megélhetési politikusok vezetik, akik elvileg az egyetem elvégzése óta a politikában vagy az államigazgatásban keresik a kenyerüket, ehhez képest kavicsbányát, tokaji szőlőt, földbirtokot "találtak" politikusságuk évtizedei alatt, vagyonukkal pedig soha nem számoltak el megnyugtató módon. 

Bajnai Gordonnak - szemben velük - nincs titkolnivalója: önmaga és családja tekintetében is áll az összehasonlítás elé, Orbán Viktor miniszterelnökkel akár a nyílt színi vitára is kész, hogy családjaik vagyonosodásáról és az országot érintő egyéb fontos kérdésekről is számot adjanak a magyar választópolgároknak - közölte az Együtt-PM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.