Adománygyűjtés az árvízkárok enyhítésére

Jónak lenni jó! - 2,6 millióan voltak kíváncsiak a jótékonysági műsorra

Összesen mintegy 2,6 millió néző kapcsolódott be a közmédia vasárnapi Jónak lenni jó! című, egész napos jótékonysági műsorába, amelyben adományokat gyűjtöttek a dunai árvízkárok enyhítésére és a felújítási munkálatok támogatására.

2013.06.24 14:20MTI

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közölte: az M1, a Duna és a Duna World közül reggel és délelőtt két-két csatornán jelentkeztek azonos időben az ismert műsorvezetők és a meghívott vendégek több külső helyszínről és az MTVA stúdiójából. 

Délután és este néha felváltva, néha párhuzamosan közvetítette a programot a közmédia három csatornája - tették hozzá. A Nielsen Közönségmérés adataira hivatkozó közlemény szerint a reggel 7.23 és 22 óra között vetített, több mint 12 órányi szolgáltató és szórakoztató tartalmú, jótékonysági műsorfolyamba mintegy 2,6 millió néző, a négyévesnél idősebbek 28 százaléka (a felnőttek 32 százaléka) kapcsolódott be hosszabb-rövidebb időre. 

Kiemelték: a legnagyobb nézettsége az M1-en 21.50-kor kezdődő hétperces bejelentkezésnek volt, ekkor 337 ezren nézték a műsort, de 230 ezres nézőszáma volt (643 ezren kapcsolódtak bele) a 20.18-kor kezdődő félórás műsorrésznek is. A legnagyobb közönségarányt a reggeli bejelentkezések érték el. 

Az elsőt, amelyet az M1 és a Duna World párhuzamosan sugárzott 7.23-tól kezdődően, a nézők 22 százaléka választotta, az azután, 8.15-kor kezdődőt pedig 19,1 százalék. Hozzáfűzték: mindkét rész a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.