Saját halottjának tekinti a NAV

Elhunyt Arnold Mihály, a NAV vám- és pénzügyi elnökhelyettese

Hosszan tartó súlyos betegség után életének 68. évében elhunyt Arnold Mihály a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Vám- és Pénzügyőri szakmai elnökhelyettese.

2013.06.24 12:09Havariapress
Fotó: MTI, archív

Hosszan tartó súlyos betegség után életének 68. évében elhunyt Arnold Mihály a NAV Vám- és Pénzügyőri szakmai elnökhelyettese.

Arnold Mihály 1972-ben a pécsi vám- és pénzügyőri szakasznál pénzügyőr őrvezetőként kezdte pályáját, majd 1976-tól a Vám- és Pénzügyőrség Baranya megyei parancsnokságán vámigazgatási feladatokat látott el. 1982-ben került a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságára, ahol 1988-tól az áruforgalmi osztály helyettes vezetője, majd 1990-től a Külkereskedelmi Ellenőrzési Központ Parancsnoka volt. 1991-ben az Ellenőrzési Főosztály vezetője, majd országos parancsnokhelyettes lett.

1992-től 2003-ig országos parancsnokként irányította a Vám- és Pénzügyőrséget. 2011-től a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri szakmai elnökhelyettesként dolgozott. Munkásságát 1998-ban a Magyar Köztársaság Érdemrend Középkeresztjével ismerték el.

Arnold Mihály nyugállományú pénzügyőr altábornagyot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal saját halottjának tekinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.