Buziztak és szavaztak

Megzavarták az állami párválasztót

Szivárványos zászlóval zavarta meg több fiatal a Budai Várban tartott vasárnapi állami párválasztót, mire a résztvevők lebuzizták őket.

2013.05.26 23:58ma.hu

Szivárványszínű zászlókkal a vállukon, nagyjából fél nyolc magasságában szárnyaltak be a Nemzeti Táncszínházba a fiatalok, a több mint 20 fő közül néhány fiú rózsaszín sállal a nyakában jelezte másságát. A táncparketten éppen kezdték műsorukat a táncosok, erre a hívatlan vendégek sorban felállva elkezdtek előttük táncolni, kényesen ügyelve arra, hogy még csak véletlenül se legyen közöttük fiú-lány páros, csak is azonos neműek.

Az Origo tudósítója szerint a közönségből néhányan buzizni kezdtek: „takarodjatok homokosok” - mondták és fújoltak. A táncot nem szakították félbe, de a közönség semmit nem láthatott a műsorból. A szervezők közül néhányan megpróbálták kituszkolni a nem beépített táncosokat a színpadról, de ez nem sikerült – írja a lap.
 
A tánc után az egyik műsorvezető a mikrofonba megjegyezte: "Nahát, legalább olyanokat is sikerült idevonzani, akikről nem gondoltuk volna, hogy van tánckultúrájuk". Ezután mikrofont ragadott az egyik táncos és megkérdezte a közönséget, hogy akarják-e azokat nézni, akik itt voltak? Hangos nem volt a válasz. Akarjátok-e hogy leüljenek, erre hangos igen.

Erre a táncos ráüvöltött a fiatalokra: "leülni". Ekkor valaki megkérdezte, hogy ez nem egy táncos párválasztó? Mire a mikrofonos táncos azt mondta: nem ez egy előadás. A műsor ezután folytatódott, a fiatalok közül többen kimentek, többen viszont maradtak, és bekapcsolódtak a további programba – tapasztalta az Origo tudósítója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.