Együttműködési megállapodást írtak alá

Összefogott az MSZP, az Együtt 2014 és a DK

Együttműködési megállapodást írtak alá szombaton az MSZP, az Együtt 2014 és a Demokratikus Koalíció (DK) zuglói képviselői, akik a jövőben összefogva kívánnak fellépni Papcsák Ferenc fideszes kerületi polgármesterrel és a városrész kormánypárti vezetőivel szemben.

2013.04.27 12:10MTI

Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP zuglói szervezetének vezetője a főváros XIV. kerületében újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott: Papcsák Ferenc megbukott polgármesterként, mivel elvesztette a városrész irányításához szükséges többséget a kerületi közgyűlésben. 

Kiemelte, Zugló a jelenlegi helyzetben működésképtelen, amit szerinte az is mutat, hogy a polgármester kizárólag egyik alpolgármesterének ellehetetlenítésével volt elfoglalva a legutóbbi testületi ülésen ahelyett, hogy a városrész problémáinak megoldására törekedett volna. 

A három párt zuglói szervezetének együttműködési megállapodását az Együtt 2014 XIV. kerületi szervezetének nevében Fekete Judit, a zuglói DK képviseletében Árpási Zoltán írta alá, akik egyúttal hangsúlyozták, közös céljuknak tartják a városrészben kialakult káosz felszámolását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.