Városháza

Debreceni villamosberuházás - az MSZP szerint felháborító a tétlenség

A debreceni önkormányzatnál nem követik figyelemmel, hogy végre hozzájutnak-e jogos követelésükhöz a debreceni alvállalkozók?

2013.04.24 18:50MTI

Az MSZP szerint felháborító a debreceni önkormányzat tétlensége a villamosberuházáson dolgozó és ki nem fizetett alvállalkozók ügyében.

A párt Hajdú-Bihar megyei területi szövetsége szerdai, az MTI-hez is eljuttatott közleményében a Hajdú-Bihari Napló cikkére hivatkozva azt írja: a debreceni önkormányzatnál nem követik figyelemmel, hogy vajon végre hozzájutnak-e jogos követelésükhöz azok a debreceni alvállalkozók, akiknek a 2-es villamos beruházása során elvégzett munkájuk ellenértékét a mai napig nem fizette ki az Arcadom Zrt.

Az MSZP megyei szervezete szerint ugyanis "a debreceni városháza érdektelenségét jelenti az, ha azt mondják, nincs új fejlemény, miközben a cikk írója kiderítette: az Arcadom tett engedményt, csak éppen nem eleget".

"Felszólítjuk a debreceni önkormányzatot, hogy nagyobb figyelmet fordítson a helyi vállalkozásokra, és érje el végre, hogy a debreceni alvállalkozók megkapják pénzüket az egyébként állandóan reklámozott kirakatberuházásból" - zárul az MSZP közleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.