Időközi választás

A Fidesz jelöltje lett Szendrő új polgármestere

Tomorszki István, a Fidesz jelöltje lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrő új polgármestere a vasárnap megtartott időközi választáson.

2013.04.22 05:29MTI

Öten indultak Szendrő polgármesteri posztjáért. A választási névjegyzékben szereplő 3102 szendrői közül 1654-en szavaztak.
    
A település eddig alpolgármestere, Tomorszki István 866 voksot kapott, Veres Zoltán, az MSZP jelöltje 406-ot. A három független jelölt közül Buku Lászlóra 183-an, Lakatos Gusztávra 151-en, míg Szkiba Jánosnéra 40-en szavaztak, nyolc voks érvénytelen volt.
   
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város korábbi polgármestere, Szaniszló János (független) összeférhetetlenség miatt mondott le tisztségéről, mert kinevezték a kazincbarcikai járási hivatal vezetőjévé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.