Étkezés, szállás: átlagosan 35 ezer forint/fő

Két és félmillió forintba került a kétnapos dobogókői tanácskozás

Elkészült az első dobogókői tanácskozás költségeinek összesítése - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI kérdésére szombaton.

2008.06.28 17:03MTI

Tájékoztatása szerint az MSZP elnöksége, a frakcióvezetés, a kormánytagok és az államtitkárok részvételével június 10-én és 11-én tartott tanácskozáson összesen 73-an vettek részt. Elmondta, a költségeket a betöltött tisztségtől függően a Miniszterelnöki Hivatal, a frakció és a párt megosztva fizette.

A szállás egy éjszakra, valamint az étkezés két napra fejenként átlagosan 35 ezer forintba került - tette hozzá. Daróczi Dávid kitért arra: a Miniszterelnöki Hivatal 45 ember után 1,7 millió forintot, az MSZP 22 ember után 669 ezer forintot, a szocialista frakció pedig 6 ember után 182 ezer forintot fizetett.

A köztársasági őrezred tagjainak szállását a rendőrség állta. A szóvivő megjegyezte: nem vett igénybe mindenki minden szolgáltatást, vagyis volt, aki nem aludt ott, vagy nem vacsorázott, ezért egyénre lebontva nem mindenkinél ugyanakkora az összeg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.