Elhunyt Szalai Annamária

Koltay: szeretettel őrizzük meg szívünkben az NMHH elnökét

"Úgy tegyük tovább a dolgunkat, mintha köztünk lenne".

2013.04.12 11:02MTI

Szeretettel őrizzük meg szívünkben Szalai Annamáriát, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnökét, és mindenki mást is erre kérünk - mondta Koltay András, a médiatanács tagja pénteken Budapesten, a hatóság rendezvényén.

Koltay András a fiatalkorúak és a gyermekek médiabeli megjelenítéséről és szerepeltetéséről szóló szakmai beszélgetésen úgy fogalmazott: olyan téma kedvéért gyűltek össze, amely Szalai Annamária számára a legkedvesebb volt a médiaszabályozással kapcsolatban, így ő is azt kívánná, hogy ebben az ügyben "úgy tegyük tovább a dolgunkat, mintha köztünk lenne".

A hatóság pénteken közölte, hogy hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, akit 2010. augusztus 11-ei hatállyal kilenc évre nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök az NMHH elnöki posztjára; majd ugyanabban az évben október 11-én ő lett a médiatanács elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.