Elmaradnak a programok

Milliós kár keletkezett az eplényi sícentrumban

Kiöntött az eplényi sípálya közeli Malom-patak, az árvíz milliós kárt okozott, elmaradnak a hétfői és a keddi programok.

2013.03.31 20:50MTI

Ebele Bálint, a Veszprém megyei sícentrum marketingvezetője elmondta: hatalmas felhőszakadás zúdult vasárnap hajnalban a Bakonyra: a nagy eső olvasztotta a környező hegyekben a havat, ezért óriásira nőtt a Malom-patak vízhozama, ami veszélyeztette a sípályát. Megsérült a vízelvezető rendszer, egy farönk szorult az egyik gyűrűbe. 

Le kellett kapcsolni az elektromos transzformátort is, ezért áram nélkül maradtak, ami nehezítette a munkájukat, de így is sikerült megóvni a sípályát attól, hogy elöntse a víz. A kár milliós nagyságrendű - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.