2010 óta

Fidesz: a baloldal nem jutott egy tapodtat sem előre

Ma Magyarország jobban teljesít a foglakoztatásban, a felelős pénzügyi politikában, a hazai vállalkozások és a magyar családok támogatásában, mint korábban, "a baloldal az, ami egy tapodtat sem jutott előre 2010 óta".

2013.03.29 17:50MTI

Így reagált a Fidesz a szocialista Burány Sándor pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Az MSZP-s képviselő arról beszélt, hogy idén a gazdaság teljesítménye a legjobb esetben is a 2010-es szintet éri el, azaz az ország a kormányváltás óta egy tapodtat sem jutott előre. A fideszes Puskás Imre az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy ha a baloldalon múlt volna, akkor hazánk Görögország sorsára jutott volna. 

Szavai szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormányok "veszélyes és szélsőséges" gazdaságpolitikája pénzügyi, gazdasági és szociális csőd szélére juttatta az országot. A nemzet vagyonát elherdálták, az államkasszát kiürítették, az államadósságot az egekig emelték - fogalmazott a kormánypárti politikus. 

"Megduplázódott munkanélküliség, megszorításokkal megnyomorított, adósságokba hajszolt lakosság és az összeomlás szélére jutott közszolgáltatások maradtak utánuk" - tette hozzá. 

Puskás Imre úgy fogalmazott, hogy 2010-ben a magyar emberek elsöpörték ezt a szélsőséges gazdaságpolitikát, a változásnak köszönhetően az ország a nehéz európai helyzet és az óriási államadósság ellenére is talpra áll, jobban teljesít a foglakoztatásban, a felelős pénzügyi politikában, a hazai vállalkozások és a magyar családok támogatásában, mint korábban. 

Kiemelte: a Fidesz-kormány egyetlen fillér hitelt sem vett fel, és kamatostul törleszti a baloldal által felhalmozott adósságot. A képviselő szerint sok minden változott 2010 óta, mert az ország az összefogásra, a békés együttélésre, a közös munkára szavazott. 

A baloldal az, ami egy tapodtat sem jutott előre 2010 óta, "ugyanazok az arcok, ugyanazok a hazugságok és ugyanaz a veszélyes és szélsőséges politika" - zárta közleményét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.